Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشک معتمد حوزه انتخاباتی نظام پزشکی اصفهان گفت: انتخابات هفتمین دوره نظام پزشکی استان اصفهان با تلاش جدی دانشگاه علوم پزشکی در فضایی آرام و دور از هر گونه تنش در حال برگزاری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای سلامت؛پزشک معتمد حوزه انتخاباتی نظام پزشکی اصفهانگفت: تلاش تمامی کادر اجرایی و نظارتی بر بهتر برگزار شدن انتخابات به دور از هر گونه حواشی است که این افراد قبل از شروع برگزاری انتخابات در محل حضور و تا پایان شمارش و اعلام نتایج مشغول فعالیت خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن حجتی ادامه داد: انجام کلیه امور انتخاباتی بر اساس شرایط و ضوابط خاص خودش است و این ضوابط از قبل در قانون پیش بینی شد.

وی همچنین در تشریح رأی گیری وکالتی به صورتی که فردی به هر علتی به جای فرد دیگری رأی بدهد، خاطر نشان کرد: رأی گیری وکالتی به هیچ عنوان وجود ندارد و این موضوع مغایر با قانون برگزاری انتخابات نظام پزشکی است.

حجتی همچنین تصریح کرد: احراز هویت، ایجاد محبط مناسب برای رأی گیری، نصب اسامی کاندیداها در معرض دید رأی دهندگان از مهم ترین شرایط حوزه انتخاباتی است که این موارد در این حوزه انتخاباتی مد نظر قرار داده شد.

پزشک معتمد وزارت بهداشت در حوزه انتخاباتی اصفهان ابراز داشت: بعد از اتمام ساعت رأی گیری، شمارش آراء با حضور نمایندگان کاندیداها شروع می شود که پس از تعیین تکلیف انتخابات الکترونیکی، نتایج اعلام می شود و پس از گذراندن فرصت اعتراض و شکایات نتیجه نهایی منتشر خواهد شد تا عموم مردم هم از آن اطلاع پیدا کنند.

وی از نحوه برخورد با تخلفات هم توضیحاتی ارائه داد و اذعان کرد: عمده تخلفات دو بخش است که یک بخش در حین رأی گیری احتمال دارد اتفاق بیفتد و بخش دوم در حین شمارش است که در صورت مشاهده هر گونه تخلف مطابق قانون با آن ها برخورد و گزارشات به هیئت مرکزی تهران ارسال خواهد شد.

به گفته حجتی انتخابات با نظارت کامل ناظرهای قسمت های مختلف از جمله کاندیدا، وزارت خانه و فرمانداری اصفهان برگزار می شود تا احتمال بروز هر گونه شبهه ای برطرف شود.

پزشک معتمد حوزه انتخاباتی اصفهان همچینن گفت: انتخابات هفتمین دوره نظام پزشکی استان اصفهان با تلاش جدی دانشگاه علوم پزشکی در فضایی آرام و دور از هر گونه تنش در حال برگزاری است که این آرامش در کنار شور انتخاباتی و جمعیت زیاد رأی دهندگان از ویژگی های منحصر به فرد انتخابات در این استان است.

این عضو هیئت اجرائی انتخابات در پایان گفت: امید است افرادی که پس از اعلام نتایج نهایی به نظام پزشکی راه پیدا می کنند بتوانند با تلاش جدی دغدغه های کادر بهداشتی درمانی را برطرف و همچنین مدافع حقوق بیماران باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۰۷۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران جایگاه خوبی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دارد، گفت: ورود به هوش مصنوعی در حوزه‌های آموزش، پژوهش، تشخیص ودرمان بیماری و استفاده از فناوری‌های جدید و نانو فناوری در حوزه پزشکی و ورود به عرصه آینده پژوهی از جمله اهداف دانشگاه در سال جاری است که امیدوارم با همکاری اساتید و اعضای هیات علمی به این اهداف دست پیدا کنیم.

دکتر فرهاد غلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران شامگاه ۱۹ اردیبهشت در مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه این دانشگاه از نظر وسعت شبکه بهداشتی، درمانی و حوزه پژوهش جزو ۱۰ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور است، گفت: اساتید و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ۳۶ سال گذشته نقش ویژه‌ای در ارتقای این دانشگاه ایفا کردند که جا دارد از همه آن ها تشکر و قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۲ دانشکده، ۴ پژوهشکده، ۲۳ مرکز تحقیقات، ۲۶ بیمارستان،  ۲۲ شبکه بهداشت و درمان، ۳۸۰ مرکز جامع سلامت و یکهزار و ۱۰۰ خانه بهداشت در سطح استان فعال هستند، ادامه داد: صدور مجوز راه اندازی دانشکده طب ایرانی و گیاهان دارویی، راه اندازی ساختمان جدید بیمارستان رازی، احداث واحد فناوری دارویی، جذب بیش از ۲۰۰ دانشجوی خارجی و افزایش ۸ رشته دانشگاهی از جمله اقدامات دانشگاه در سال گذشته بوده است.

وی رکن اصلی پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی مازندران را اعضای هیات علمی دانست و افزود: جهش دانشگاه از نسل ۲ به ۴ از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است که ویژگی اساسی دانشگاه‌های نسل ۴ ارتباط با جامعه است؛ بنابراین در این حوزه باید اقدامات اساسی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد: اعضای هیات علمی، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خانواده‌های آنان بخشی از جامعه هستند بنابراین با ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی آنان اقدامات اساسی در جهت افزایش آگاهی جامعه نسبت به حفظ سلامت روانی و جسمی برداشته می‌شود.

در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای ۵۸۰ عضو هیات علمی است و بیش از ۶۲۰۰ دانشجو در ۱۳۵ رشته مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • شرایط برگزاری انتخابات درخوسف برقرار است
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی